Kıbrıs Tercüman

Yunanistan’ı sahra tozu kapladı

Yunanistan’da Büyük Sahra’dan gelen çöl tozu, başkent Atina başta olmak üzere geniş bir bölgede etkili oldu. Girit’ten Ege’ye kadar yayılan toz bulutu, görüş mesafesini düşürerek günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Uzmanlar, özellikle hassas grupların tedbirli olmasını öneriyor.

Yunanistan’ı sahra tozu kapladı
18 Mayıs 2025 - 10:05

Yunan meteoroloji uzmanlarının “Büyük Sahra tozu” olarak adlandırdıkları çöl tozu, bugün başta başkent Atina olmak üzere birçok kentin üzerini örttü.

Atina’da tüm şehrin üzerini kaplayan toz, bazı bölgelerde görüş mesafesini de kısalttı.

Çöl tozu, Girit Adası’ndan Mora Yarımadası’na, Orta Yunanistan’dan Ege’ye kadar birçok yerde etkisini gösterdi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
24 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
22 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
21 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
20 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
17 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.