Kıbrıs Tercüman

Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi’ne İlişkin Görüş Gönderme Süresi 12 Kasım’da Sona Erecek

Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi’ne İlişkin Görüş Gönderme Süresi 12 Kasım’da Sona Erecek
09 Kasım 2021 - 11:33

Gerçek ve tüzel kişilerin, halkın bilgisine sunulan Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi’ne ilişkin görüş gönderme süresi 12 Kasım Cuma günü sona erecek.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu, dünkü Resmi Gazete’de yayımladığı duyuruyla, 5 Kasım tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak halkın bilgisine sunulan Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi hakkında 8 Kasım’da ivedilik kararı alınmış olması nedeniyle, gerçek ve tüzel kişilerin söz konusu Öneriye ilişkin görüş gönderme süresinin 12 Kasım’da sona ereceğini ilan etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.