Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eski İBB Medya AŞ Genel Müdürü İpek Elif Atayman’ı ziyaretine değinen Özel, Atayman’ın suçunun “Ekrem İmamoğlu’na iftara atmamak olduğunu” savundu.
Özel, “Savcı diyor ki ‘Sen İBB’de Medya AŞ’de görev yapmışsın, gel İmamoğlu’na şu suçlamayı yap.’ O da diyor ki ‘Olmayan bir şeyi nasıl yapayım, ben onurla, gururla çalışmışım, şimdi nasıl iftira edeyim, yarın öbür gün bu iftiranın altından nasıl kalkarım.’ ‘Öyle mi sana iyi yolculuklar’ diyor.” ifadesini kullandı.
İnsanların iftira atmaya zorlandığını iddia eden Özel, “Bunu yapanlar, yaptıranlar yargılanacak. Bunu hep birlikte göreceğiz.” dedi.


Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki terör saldırısını en güçlü biçimde kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki terör saldırısını en güçlü biçimde kınadı
Türkiye’de Nisan ayı enflasyonu açıklandı
İstanbul’da TOKİ kura çekimi heyecanı! Erdoğan: ‘Kiralık Sosyal Konut uygulamamızı ilk kez İstanbul’da başlatıyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehter Marşı’nı protesto eden CHP’lilere Ahmet Kaya şarkısıyla tepki gösterdi
Erdoğan ve Trump’tan kritik telefon görüşmesi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Masada kritik konular var