Çelik, NSosyal hesabından Emine Erdoğan’ın Melania Trump’a gönderdiği mektuba ilişkin paylaşım yaptı.
Mektubun, yeryüzünün her yerindeki insanlık cephesi mensuplarının ortak vicdanının çağrısı olduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti:
“Sayın Hanımefendi’nin mektubunda dile getirdiği hususlar, yeryüzünde zulme uğrayan tüm çocuklara ayrımsız sahip çıkmaya çağırıyor. Bu çağrı, herkesin ‘insanlık’ değerlerinin safında birleşmesi için bir çağrıdır.
Netanyahu şebekesinin soykırım siyaseti, sadece ülkeleri, toprakları ve devletleri değil, topyekun insanlığı hedef alıyor. Bugün Gazzeli çocuklar, yeryüzünde zulme uğrayan tüm çocuklarla beraber, insan onuru adına var olan her şeyi temsil ediyor.
Gazzeli çocukları ve kadınları hedef alanlar ise insanlık adına var olan her şeye düşman olduklarını ilan ediyorlar. Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin çağrısı, yüzyıllardır olduğu gibi insanlığı uyandırmak için annelerin ve kadınların büyük dirayetini bir kere daha gösteriyor.”


Kastamonu’nun emektar berberine onur belgesi
Kastamonu’nun emektar berberine onur belgesi
Kastamonu’da süt fabrikasında alevler yükseldi
Şanlıurfa’da gazetecilere saldırıya cemiyetten tepki: “Takipçisi olacağız”
Kastamonulu kuyumcu silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Sevilen Müdür Cide’ye veda ediyor
Bakan Yumaklı’ya Kastamonu Tanıtım Günleri daveti
Pompeiopolis Antik Kenti’nde kazı çalışmaları yerinde incelendi