Kıbrıs Tercüman

İsrail ordusu, 12 yaşında Filistinli bir çocuğu öldürdüğünü kabul etti

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria’da 12 yaşında Filistinli bir çocuğu öldürdüğünü kabul eden bir açıklama yaptı.

İsrail ordusu, 12 yaşında Filistinli bir çocuğu öldürdüğünü kabul etti
25 Nisan 2025 - 8:59

İsrail ordusunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Batı Şeria’da Cenin yakınındaki El-Yamun beldesinde Filistinli bir çocuğun İsrail askerlerine “patlayıcı bir cihaz attığı” iddia edildi.

Açıklamada, bunun üzerine İsrail askerlerinin 12 yaşındaki Filistinli Mahmud Ebu el-Hayce’ye “ateş açtığı ve öldürdüğü” kaydedildi.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te 7 Ekim 2023’ten beri İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 171’i çocuk olmak üzere 955 Filistinli hayatını kaybetti. Bu sürede, 7 binden fazla Filistinli yaralandı, 16 bin 400 kişi gözaltına alındı.

Gazze’de varılan ateşkesin 19 Ocak’ta yürürlüğe girmesinin ardından İsrail ordusu, 21 Ocak Salı günü işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde yer alan Cenin kenti ve mülteci kampına “Demir Duvar” adını verdiği bir saldırı başlatmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
28 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
27 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
24 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
22 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
21 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.