İran resmi ajansı IRNA’ya göre Zahidan Savcısı Mehdi Şemsabadi konuya ilişkin açıklamada bulundu.
Şemsabadi, sabah saatlerinde silahlı bir grubun Zahidan’da “16 Numaralı Polis Karakolu”na saldırı düzenlediğini kaydetti.
Olayın ardından çıkan çatışmanın devam ettiğini belirten Şemsabadi, bir polisin hayatını kaybettiğini aktardı.
İsmi belirtilmeyen bir güvenlik kaynağı ise güvenlik güçlerinin saldırganları kuşattığını, detaylı bilgilerin daha sonra paylaşılacağını kaydetti.
Öte yandan yarı resmi Tesnim Haber Ajansı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırganlardan ikisinin intihar eylemcisi olduğunu ve üzerlerindeki bombayı patlattıklarını yazdı.

İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere Başbakanı Burnham, erken seçim ve ikinci İskoçya bağımsızlık referandumu ihtimallerini reddetti
İngiltere’de terör saldırısı girişimi: Beş kişi tutuklandı
İngiltere’de Palestine Action protestosunda Ed Miliband’a “Yasağı kaldırın” çağrısı
Erdoğan, Guterres’le görüştü: “Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tanımayan hiçbir öneri netice vermeyecek”