The Times of Israel’in haberine göre, İsrailli yetkililer, roketin çarptığı binada bulunan 25 yaşındaki bir kişinin öldüğünü, bir diğer kişinin ise yara almadan kurtulduğunu bildirdi.
Hayatını kaybeden kişinin kimliğine ilişkin ise henüz bir detay açıklanmadı.
Hizbullah Hareketi de Lübnan’ın güneyinden İsrail’e düzenlediği füze saldırısına ilişkin bir açıklama yayımladı.
Açıklamada, İsrail’in Habbariye’de 7 kişinin ölümü ile sonuçlanan sağlık merkezine yönelik saldırısına karşılık Kiryat Şmona’daki 769’uncu Tugay Komutanlığı’na onlarca füze fırlatıldığı ifade edildi.
İsrail ordusunun, sabah saatlerinde Lübnan’ın güneyindeki Cemaat el-İslami’ye ait bir sağlık merkezine düzenlediği hava saldırısında 7 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı.


Nepal'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 616'ya çıktı
Nepal'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 616'ya çıktı
Katil İsrail ordusu biri çocuk 2 Filistinliyi yaraladı
Pezeşkiyan: ABD'nin İslamabad Mutabakatı'nı uygulaması halinde Hürmüz Boğazı açılabilir
Trump: Venezuela ile dünya tarihinin en büyük petrol anlaşmasına imza attık
Soykırımcı albay, Gazze'de yardım görevlilerinin öldürüldüğü saldırı emrinden pişman olmadığını söyledi
Dünyanın en genç tahta çıkan hükümdarı 34 yaşında hayatını kaybetti
Nepal'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 538'e çıktı