Hizbullah’ın Telegram hesabından, İsrail’in Lübnan’ın güneyindeki 3 katlı bir binaya dün gerçekleştirdiği hava saldırısına misilleme yapıldığı açıklandı.
Açıklamada, İsrail’in kuzeyinde yer alan Abirim adlı yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin onlarca katyuşa füzesi ve yine İsrail’e ait Kefr Şuba Tepelerinde yer alan Ruveysat el-Alem Askeri Üssü’nün de “Vabel” füzesi ile vurulduğu kaydedildi.
Hizbullah yaptığı başka bir açıklamada, İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyine düzenlediği hava saldırısında Muhammed Mustafa Hasan adlı mensubunun hayatını kaybettiğini aktardı.
İsrail ordusu ile 8 Ekim 2023’ten beri Lübnan’ın güneyindeki sınır hattında yaşanan çatışmalar nedeniyle ölen Hizbullah mensubu sayısı 373’e yükseldi.


Trump’ın, İran ile geçici ateşkesin süresini uzatmayı düşünmediği aktarıldı
Trump’ın, İran ile geçici ateşkesin süresini uzatmayı düşünmediği aktarıldı
Meloni ve ABD Başkanı Trump arasında soğuk rüzgarlar! ‘Ona şok oldum…’
CENTCOM açıkladı! ABD’nin abluka hamlesiyle İran’ın ticareti tamamen durdu
ABD Başkanı Trump, Papa 14. Leo’ya eleştirilerini sürdürüyor
ABD’nin İran hezimeti senatörlerin dilinde: Destansı başarısızlık
İran yönetimi ABD/İsrail saldırılarında savaş tazminat bedelini açıkladı
ABD Başkan Yardımcısı JD Vance’ten müzakelere ilişkin dikkat çeken açıklama