Kıbrıs Tercüman

Fransa ve Yunanistan Ege’de ortak tatbikat düzenleyecek

Yunan basınındaki habere göre, Fransa ve Yunanistan Doğu Ege’de ortak tatbikat düzenleyecek.

Fransa ve Yunanistan Ege’de ortak tatbikat düzenleyecek
22 Eylül 2022 - 1:48

Fransa ve Yunanistan’ın Doğu Ege’de ortak tatbikat düzenleyeceği açıklandı. Yunan basınındaki habere göre, Fransa ve Yunanistan Hava Kuvvetleri ile Deniz Kuvvetleri, Doğu Ege’de ortak tatbikat düzenleyecek.

İskiri Adası’ndan Bozbaba Adası’na kadar geniş bir alanda düzenlenmesi planlanan tatbikata; savaş uçakları, helikopterler, özel birimler ve deniz kuvvetlerine ait gemilerle denizaltıların katılması öngörülüyor.

24 Eylül-1 Ekim’de düzenleneceği belirtilen tatbikatın ardından Fransa Savunma Bakanı Sebastien Lecornu’nun Atina’yı ziyaret etmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.