Kıbrıs Tercüman

Eski Yunanistan Cumhurbaşkanı hayatını kaybetti

YUNANİSTAN’ın eski Cumhurbaşkanı Hristos Sarcetakis’in hayatını kaybettiği bildirildi.

Eski Yunanistan Cumhurbaşkanı hayatını kaybetti
03 Şubat 2022 - 13:07

Yunan Devlet Ajansı AMNA’nın haberine göre, 93 yaşındaki Sarcetakis, bir süredir tedavi gördüğü başkent Atina’daki Laiko Hastanesinde bu sabah yaşamını yitirdi.

Sarcetakis, Selanik’te hukuk eğitimi almış, ardından Paris’te Ticaret Hukuku ve Avrupa Topluluğu Hukuku üzerine yüksek lisans yapmıştı.

Yunanistan’daki cunta yönetiminde cezaevine giren, işkence gören Sarcetakis, cuntanın düşmesinin ardından yargıdaki görevine geri dönmüştü. 1985’te Cumhurbaşkanı seçilen Sarcetakis, bu görevi 1990 yılına kadar sürdürmüştü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
9 ŞUBAT 2025 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
8 ŞUBAT 2025 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
7 Şubat 2025 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
6 ŞUBAT 2025 GAZETE MANŞETLERİ
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.