Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Tarım Kredi Kooperatifleri marketinden alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye genelinde 1000 kadar bu tür market yapılması talimatını verdik. Vatandaşımızın ucuz ve kaliteli alışverişini temin edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Tarım Kredi Kooperatifleri marketinden alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Türkiye genelinde 1000 kadar bu tür market yapılması talimatını verdik. Vatandaşımızın ucuz ve kaliteli alışverişini temin edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’da açılan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasını ziyarette bulundu. Mağaza içerisindeki ürünleri inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan alışverişte yaptı.
Mağaza ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin petrol ithalatı şubatta yüzde azaldı
Serbest piyasada döviz açılış fiyatları
Mart ayı merkezi yönetim bütçe sonuçları açıklandı
İstanbul boğazına demir yolu yapılıyor! Mehmet Şimşek imzaladı işte güzergahı
Cari denge şubat ayında 7.5 milyar dolar açık verdi