Myanmar’da 28 Mart’ta 7,7 ve 6,4 büyüklüğündeki iki deprem meydana geldi. Depremlerde şu ana kadar 2 bin 719 kişinin öldüğü açıklanırken, bu sayının 3 bini aşması bekleniyor.
Öte yandan depremin şiddetli hissedildiği komşu ülke Tayland’ın başkenti Bangkok’ta çöken çok katlı binanın inşaatında 11 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı ve 76 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Çin ve Hindistan’ın da aralarında bulunduğu ülkelerden gelen ekipler, çöken yüksek katlı binada arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.


İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere Başbakanı Burnham, erken seçim ve ikinci İskoçya bağımsızlık referandumu ihtimallerini reddetti
İngiltere’de terör saldırısı girişimi: Beş kişi tutuklandı
İngiltere’de Palestine Action protestosunda Ed Miliband’a “Yasağı kaldırın” çağrısı
Erdoğan, Guterres’le görüştü: “Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tanımayan hiçbir öneri netice vermeyecek”