Kıbrıs Tercüman

Ataoğlu:KKTC ve ülke turizmine hep birlikte sahip çıkalım

Ataoğlu:KKTC ve ülke turizmine hep birlikte sahip çıkalım
27 Eylül 2021 - 15:35

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü’nün  Pandemi sürecinde tüm dünyada en çok etkilenen sektörün turizm sektörü olması nedeniyle buruk bir şekilde kutlandığını belirtti. Turizmden umutlu olduklarını ifade eden Ataoğlu, ‘yaz sezonu turizmi’nin ardından  ‘kış turizmini’ devreye alarak durma noktasında olan turizm sektörünü hareketlendirmeye başladıklarını söyledi. Eski günlerdeki gibi olmasa da ülke ekonomisine rahatlatma sağlamak adına verdikleri mücadele sonucu ülke otelcisi, rehberi, acentacısı, taşımacısı, restoranı, esnafı, eğitmeni, rahat bir nefes almaya başlamıştır diyen Ataoğlu, pandemi ile artık dünya turizminde yeni bir döneme girildiğini bu yeni dönemde iş birliği, veri ve deneyim paylaşımı ve kriz yönetiminin artık daha çok önemli olmaya başladığını belirtti. Turizmde sorunları çözmek için paydaşlarla değerlendirmeler yaptıklarını belirten Ataoğlu, turizmin sürdürülebilir ve sorumlu bir şekilde gelişimini önemsediklerini ifade etti. Ataoğlu tarihi değerleri ve coğrafi güzellikleriyle cennetten bir ada olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ve turizmine hep birlikte sahip çıkmak gerektiğini de vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.