Sağlık Bakanı Dt. Ünal Üstel yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana hastanelerde ve sağlık merkezlerinde altyapı çalışmaları yaparak hizmet kalitesinin yükseltilmesinin amaçlandığını belirtti.
Bununla birlikte pandemi sürecinin de iyi yönetilmesi için çalışmaların devam ettiğine işaret eden Bakan Üstel, aşılama çalışmaları yanında Covid-19 testlerine de hız verildiğini kaydetti.
12.00-15.00 Saatleri arasında yapılacak
Bundan böyle Akdoğan Sağlık Merkezi’nde hızlı antijen testlerinin yapıldığını dile getiren Üstel, bugünden itibaren Akdoğan Sağlık Merkezi’nde hafta içi 12.00-15.00 saatleri arasında antijen test yapılacağını belirtti.
Akdoğan beldesinin nufüs yoğunluğunu göz önünde bulundurarak hızlı testlerin bölgede yapılmasının önemine vurgu yaptı. Testlerin aşılı kişilere ücretsiz, aşısızlara ise ücretli yapılacağını belirten Üstel, tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

19 MAYIS 2026 GAZETE MANŞETLERİ
19 MAYIS 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Recep Tayyip Erdoğan: Sayın Erhürman’ın TDT Zirvesi’nde bulunması bizim için çok anlamlıydı
15 MAYIS 2026 GAZETE MANŞETLERİ
13 MAYIS 2026 GAZETE MANŞETLERİ
7 MAYIS 2026 GAZETE MANŞETLERİ