Kıbrıs Tercüman

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ilk ziyaretini oraya yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirilen Mahinur Özdemir Göktaş, yemin etmesinin ardından ilk ziyaretini deprem bölgesine yapacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ilk ziyaretini oraya yapacak
07 Haziran 2023 - 12:40

Bakan Göktaş, ilk Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakanlıkta ilk icraatının ne olacağı sorusuna Göktaş, “Şu anda keşifteyiz. Farkındalık yaratmak istiyoruz. Hemen deprem bölgesine gideceğim, yemin töreninden bir gün sonra. Orada ciddi bir ihtiyaç var.” yanıtını verdi.

Öncelikle Kahramanmaraş ve Hatay’a daha sonra Adıyaman ve Malatya’ya gideceğini söyleyen Göktaş, “Daha sonra da peyderpey giderek alana dokunmak istiyorum. Oralarda neler eksik ve neler yapılması gerekiyor gözlemlemek istiyorum. Tabii ki orada ciddi bir deprem yaşandı. Hasar ortada. O insanları unutmamamız lazım. Hepimizin kalbi 6 Şubat’ta kaldı. O insanların normal hayata dönmeye çok ihtiyacı var. O yüzden bu teması çok önemsiyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.