14 Mayıs seçimlerinde CHP’den aday gösterilmeyince istifa eden ve sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulunan Abdüllatif Şener, hala gündemden düşmeyen isim. 1. turda Sinan Oğan’ı destekledim, 2. turda geçersiz oy attım diyen Abdüllatif Şener’in o sözleri olay olunca yeni bir açıklama yaptı. Şener olay olan sözleri için “Bu kadar gürültü beklemiyordum. Biraz rahatlatmak için beni sorgulayanları, biraz da kafa bulmak için söyledim” dedi.
Abdüllatif Şener yeniden konuşulan isimler arasında girdi. Uzun süredir siyasetin içinde olan ekonomist, maliyeci aynı zamanda akademisyen olan Abdüllatif Şener aslen Sivas doğumlu ve 69 yaşında. 1892 yılından beri Berrin Şener ile evli olan Abdüllatif Şener’in Elif Zehra Şener, Bedirhan Şener, Beyza Şener, Şamil Şener adında çocukları var.
14 Mayıs seçimleri sonrası CHP’den istifa ettiğini açıklayan, ilk turda Sinan Oğan’a oy verdiğini söyleyen eski CHP’li Abdüllatif Şener, o ifadelerine açıklık getirdi.
“İlk turda Sinan Oğan’a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım” diyen eski CHP’li Abdüllatif Şener yeni bir açıklamada bulundu. Şener, “Çapraz mapraz, sorular morular yaparken, ben de ‘Biraz rahatlatayım onları’ dedim. Gürültüsü ne kadar olur? Bu kadar gürültü beklemiyordum. Biraz rahatlatmak için beni sorgulayanları, biraz da kafa bulmak için söyledim” dedi.
CHP’de yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen Şener genel seçimlerde de CHP’ye oy vermediği söylemiş 14 Mayıs sonuçlarının ardından partisinden Istifa ettiğini açıklamıştı.

İBB davasında sıcak gelişme: İnan Güney dahil 6 kişi tahliye edildi
İBB davasında sıcak gelişme: İnan Güney dahil 6 kişi tahliye edildi
Maymun ısırığı iddiası gündem olmuştu: Ece İrtem’in ölüm nedeni belli oldu
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: Türkiye, NATO’nun operasyonel gücünün merkezindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi’nde dünya liderlerini ağırlayacak
AKOM’dan İstanbul için kuvvetli sağanak ve dolu uyarısı
Budamak için çıktığı ağaçta öldü!
YKS AYT sonuçlarına ince ayar! Bir soru iptal edildi, birinin cevabı değişti, işte o sorular…