Filistin medyasında yer alan haberlere göre, doğum yapmak üzere Nablus’taki Rafidiya Hastanesi’nde bulunan eşinin yanında olan Semmaro, bebeğin gelişini kutlamak amacıyla tatlı ve bazı ihtiyaçları almak için hastaneden ayrıldı.
Bu sırada Nablus’a baskın düzenleyen ve rastgele ateş açan İsrail askerleri, Semmaro’yu başından vurarak ağır yaraladı.
Hastaneye kaldırılan Semmaro, tüm müdahalelere rağmen eşinin doğum yaptığı esnada yaşamını yitirdi.
İlk bebeğini kucağına almayı bekleyen genç adamın ölümü, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
İsrail ordusunun dün Nablus’a düzenlediği baskın sırasında açtığı ateş sonucu 26 yaşındaki Nayif Firas Ziyad Semmaro hayatını kaybetmiş, 4 kişi ise yaralanmıştı.


İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere Başbakanı Burnham, erken seçim ve ikinci İskoçya bağımsızlık referandumu ihtimallerini reddetti
İngiltere’de terör saldırısı girişimi: Beş kişi tutuklandı
İngiltere’de Palestine Action protestosunda Ed Miliband’a “Yasağı kaldırın” çağrısı
Erdoğan, Guterres’le görüştü: “Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tanımayan hiçbir öneri netice vermeyecek”