Kıbrıs Tercüman

Lefkoşa Araç Muayene şubesi Perşembe’ye kadar kapalı olacak

Lefkoşa Araç Muayene şubesi Perşembe’ye kadar kapalı olacak
11 Şubat 2022 - 19:39

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Lefkoşa Muayene Şubesi’nde, üç personelin Covid 19 testinin pozitif çıkması nedeniyle 17 Şubat Perşembe tarihine kadar kapalı olacağını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yürürlükteki mevzuata göre yayımlanan motorlu araç muayene listesine uyarınca “JU, JV, JY, JZ, KA, KB, KC, KD, KE, KF, KG ve KH” plakalı araçların son muayene tarihi 25 Şubat’a kadar uzatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
9 ŞUBAT 2025 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
8 ŞUBAT 2025 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
7 Şubat 2025 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
6 ŞUBAT 2025 GAZETE MANŞETLERİ
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.