Kıbrıs Tercüman

Alemdar, Papa ile görüştü

Alemdar, Papa ile görüştü
04 Aralık 2021 - 13:00

Kıbrıs ziyaretini bugün tamamlayan Papa Francis, dün akşam aralarında Din İşleri Başkanlığı’nın Güney Kıbrıs Temsilcisi, Hala Sultan İmamı Şakir Alemdar’ın da bulunduğu Kıbrıslı din adamlarıyla bir araya geldi.

Görüşmeyi, İsveç Büyükelçiliği himayesinde Kıbrıs Barış Sürecinde Dini Yol Ofisi, sosyal medya hesabından fotoğraflarla duyurdu.

YUNANİSTAN’A GİTMEK ÜZERE AYRILDI

Öte yandan Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Güney Kıbrıs’taki temaslarını tamamlayarak bu sabah ayrıldı.

Rum haber kaynaklarına göre, Papa Francis için Larnaka Havalimanı’nda Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in katılımıyla saat 09.00’da uğurlama töreni düzenlendi.

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Aegean Havayolları’nın uçağına kadar Papa Francis’e eşlik etti.

Papa Francis ve beraberindeki heyet saat 09.30’dan sonra Ada’dan ayrılarak Yunanistan’a hareket etti.

Papa Francis dün temasları çerçevesinde Başpiskopos II.Hrisostomos ile görüşmüş ardından Güney Lefkoşa’daki GSP Stadyumunda 7 bin kişinin katıldığı ayin düzenlemişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.