İsrail Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamaya göre,Netanyahu, cumartesi akşamı diye planlanan ABD’den dönüşünü bu gece olarak değiştirdi.
Başbakanlık basın ofisi de Beyrut’a hava saldırısını onayladığı anlara dair Netanyahu’nun bir telefon başında fotoğrafını yayımladı.
İsrail basınındaki haberlere göre, Netanyahu’nun İsrail’e ulaştıktan hemen sonra Tel Aviv’deki Savunma Bakanlığı kompleksine giderek “güvenlik istişaresi” toplantıları yapacağı belirtildi.
Aynı şekilde, Savunma Bakanlığı, Bakan Yoav Gallant ve Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi’nin Tel Aviv’deki Savunma Bakanlığı kompleksinde Beyrut’a düzenlenen hava saldırısını izlediğini bildirdi, buradan bir fotoğraf yayımladı.
Halevi, İsrail’in “savunma ve saldırı için tam hazırlıkta olduğunu” ifade etti.
İsrail devlet televizyonu KAN, “savunma teşkilatı”nın Hizbullah veya Irak, Yemen’den gelecek “güçlü bir karşılığa hazırlandığını” bildirdi.
İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un güneyindeki Dahiye bölgesinde Hizbullah’ın ana karargahı olduğunu ileri sürdüğü bir noktaya hava saldırısı düzenlediğini açıklamıştı.
İsrail basını, bombardımanda Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın da hedef alındığını ileri sürmüştü.


Kastamonu’da Olukbaşı Semt Polikliniği İçin Temel Atıldı, 60 Poliklinik ve 24 Saat Acil Servis Hizmeti Sunulacak
Kastamonu’da Olukbaşı Semt Polikliniği İçin Temel Atıldı, 60 Poliklinik ve 24 Saat Acil Servis Hizmeti Sunulacak
Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı, 35 Yataklı Yeni Hastanede Sağlık Hizmeti Sunuluyor
AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Fatma Serap Ekmekci: “Göl Köy Tarım Lisesi 24 ay içinde öğrencilerimize kapısını açacak”
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu
KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan Kastamonu’da STK temsilcileriyle buluştu: “Önümüzdeki sene Kastamonu’ya bir meslek lisesi yapmak istiyoruz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: “Politikalarımızın merkezine aile kurumunu konumlandırıyoruz”
Kastamonu Belediyesi: “Çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutuyoruz”