Hindistan yerel basınında çıkan haberlere göre, Uttar Pradeş’in Hathras bölgesinde bulunan Sikandara Rau kasabasında düzenlenen “satsang” adlı toplu dua etkinliği esnasında izdiham meydana geldi.
Hathras bölgesi yetkilileri, izdihamda aralarında çocukların da bulunduğu en az 116 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralıların da hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Hindistan Başbakanı Narendra Modi, izdihamda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.


Kastamonu’da Olukbaşı Semt Polikliniği İçin Temel Atıldı, 60 Poliklinik ve 24 Saat Acil Servis Hizmeti Sunulacak
Kastamonu’da Olukbaşı Semt Polikliniği İçin Temel Atıldı, 60 Poliklinik ve 24 Saat Acil Servis Hizmeti Sunulacak
Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı, 35 Yataklı Yeni Hastanede Sağlık Hizmeti Sunuluyor
AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Fatma Serap Ekmekci: “Göl Köy Tarım Lisesi 24 ay içinde öğrencilerimize kapısını açacak”
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu
KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan Kastamonu’da STK temsilcileriyle buluştu: “Önümüzdeki sene Kastamonu’ya bir meslek lisesi yapmak istiyoruz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: “Politikalarımızın merkezine aile kurumunu konumlandırıyoruz”
Kastamonu Belediyesi: “Çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutuyoruz”