Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kendisinin belirlediği bakanlar, güvenlik ve istihbarat kurumları başkanları ile Başbakan Mihail Mişustin’in sunduğu yeni kabine üyelerini onaylayan kararnameyi imzaladı.
Mart ayında kazandığı seçimlerin ardından 7 Mayıs’ta yemin ederek göreve başlayan Putin, Mişustin’i başbakan adayı olarak Rus parlamentosunun alt kanadı Duma’nın onayına sunmuştu.
Duma yeni bakan listesini onaylamıştı
Duma milletvekilleri, başbakanlığa kabul ettikleri Mişustin’in yeni bakan listesini de onaylamıştı.
Putin, kendisinin belirlediği bakan, güvenlik ve istihbarat kurumları başkanlarını ise değerlendirmesi için Federasyon Konseyi’ne sunmuştu. Konsey, Putin’in gönderdiği isimleri olumlu değerlendirmişti.


İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere Başbakanı Burnham, erken seçim ve ikinci İskoçya bağımsızlık referandumu ihtimallerini reddetti
İngiltere’de terör saldırısı girişimi: Beş kişi tutuklandı
İngiltere’de Palestine Action protestosunda Ed Miliband’a “Yasağı kaldırın” çağrısı
Erdoğan, Guterres’le görüştü: “Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tanımayan hiçbir öneri netice vermeyecek”