Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hüseyin Özgürgün, Gıynık WEB TV’de yayınlanan programa canlı bağlantı ile katıldı.
Uzun bir süredir İstanbul’da yaşayan Özgürgün, henüz siyaseti bıraktığının söylenemeyeceğini, ancak “devam da ediyorum” diyemeyeceğini belirtti.
Özgürgün, istifasının Meclis’te reddedilmesine de değinerek, “Bıraktım desem, arayan geniş bir taban var. Bu sefer onlara bir şey diyemiyorum. Bırakmadım desem, kendime ve aileme haksızlık edeceğimi düşünüyorum. Öyle bir ortada kaldık. Şu an için uzağım ama takip ediyorum…” dedi.
“Vekillerin el kaldırmasına kırıldım”
Kendisini çok kıran olaylar olduğuna da vurgu yapan Özgürgün, dokunulmazlığının kaldırıldığı sürece işaret etti ve şöyle devam etti:
“Beni kıran bir diğer nokta, bütün vekillerin aleyhime el kaldırmış olması… Yurt dışına çıkış yasağı noktasına varana kadar… Burada bulunma sebebim de bu değil. Duygulanıyorum… Olmaması gereken şeyleri yaşamak zoruma gitti.”

Gemi faciasında iki naaşın kimliği belirlendi, bir naaşa daha ulaşıldı
Gemi faciasında iki naaşın kimliği belirlendi, bir naaşa daha ulaşıldı
30 EYLÜL 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Cumhuriyet Meclisi bugün karma oy için toplanacak
Üstel: Sosyal Sigorta emeklilerine kasım ayında 40 bin TL ikramiye ödenecek
Gazimağusa Hastanesi’nde ilk üç damar baypas ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi
24 EYLÜL 2026 GAZETE MANŞETLERİ