Kıbrıs Tercüman

Gürcistan’da toprak kaymaları sonucu 5 kişi öldü

Gürcistan’ın Acara ve İmereti bölgelerinde şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Gürcistan’da toprak kaymaları sonucu 5 kişi öldü
08 Şubat 2024 - 10:41

Gürcistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Acara bölgesinin Khulo belediyesine bağlı Tsoniarisi ve Tkhilvana köylerindeki toprak kaymalarında 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Ayrıca İmereti bölgesindeki Bagdati belediyesine bağlı Neergeti köyünde de şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen toprak kaymasında 3 kişinin öldüğü kaydedildi.

Söz konusu köyde 4 evin toprak altında kaldığı ifade edilen açıklamada, kayıp 6 kişi için de arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

Öte yandan, ülkede toprak kaymaları nedeniyle bazı tren seferleri iptal edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
17 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
16 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
15 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazete ManşetleriGündemKKTCSon Dakika
14 NİSAN 2026 GAZETE MANŞETLERİ
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.