Le Figaro’nun haberine göre, Crepol köyü sakinleri 18 Kasım gecesi kış balosu için belediye binasında bir araya geldi.
Jandarma yetkilileri, kimliği belirsiz kişilerin balo salonunu basarak bıçakla köylülere saldırdığını, olayda 16 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybettiğini, 2’si ağır 9 kişinin yaralandığını açıkladı.
Yetkililer, 400’den fazla kişinin bulunduğu salonu basan saldırganların siyasi ya da dini bir motivasyonla hareket etmediğini düşündüklerini belirtirken, olayı “kavga” olarak niteledi.
Valence Savcılığı olaya ilişkin soruşturma başlattı.

İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere, askeri uzay filosu kuruyor
İngiltere Başbakanı Burnham, erken seçim ve ikinci İskoçya bağımsızlık referandumu ihtimallerini reddetti
İngiltere’de terör saldırısı girişimi: Beş kişi tutuklandı
İngiltere’de Palestine Action protestosunda Ed Miliband’a “Yasağı kaldırın” çağrısı
Erdoğan, Guterres’le görüştü: “Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tanımayan hiçbir öneri netice vermeyecek”