Kıbrıs Tercüman

Teröristbaşı Salih Müslim: Türkleri kızdırmak istemiyorlar!

Teröristbaşı Salih Müslim yaptığı bir açıklamada Türkiye’nin Suriye’den çıkmasının zor olduğunu belirterek “Uluslararası güçler de Türkiye’yi kızdırmak istemiyor” ifadelerini kullandı.

Teröristbaşı Salih Müslim: Türkleri kızdırmak istemiyorlar!
16 Ağustos 2023 - 9:22

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yönelik operasyonları hız kesmeden sürüyor. Gerçekleşen operasyonlarla köşeye sıkışan teröristlerin çaresizliği her gün daha da artıyor.

Mehmetçik, PKK’ya yönelik operasyonlarını tüm hızıyla sürdürürken TSK bebek katili teröristlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

PKK’nın Suriye kolu YPG’nin sözde siyasi kanadının elebaşlarından Salih Müslim, terör örgütünün kanalında örgütün yaşadığı çaresizliği itiraf etti.

Türkiye’nin Suriye’den çıkmasının zor olduğunu ve Şam yönetiminin buna gücünün yetmeyeceğini söyleyen teröristbaşı Müslim “Rusya, Türkiye ile planlarını uygulamak istiyor. Uluslararası Koalisyon da NATO ortağı Türkiye’yi kızdırmak istemiyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.