Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) gerçekleşen görüşmede, Bakan Soylu, Grandi’ye GAMER’i gezdirdi ve merkez hakkında bilgi verdi.
Görüşmede, Afganistan’da yaşanan son gelişmeler, göç yönetimi ve mültecilere yapılan insani yardım gibi konular ele alındı.
Görüşmede, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, BMMYK Avrupa Bölge Ofisi Müdürü Pascale Moreau, Göç İdaresi Genel Müdürü Dr. Savaş Ünlü, BMMYK Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc ve AFAD Başkan Vekili Hamza Taşdelen de bulundu.

Şenkul’dan Taçoy’a “işgaliye” resti: 3 bin 200 TL ise istifa edip aday olmayacağım, 400 TL ise özür dileyeceksiniz
Şenkul’dan Taçoy’a “işgaliye” resti: 3 bin 200 TL ise istifa edip aday olmayacağım, 400 TL ise özür dileyeceksiniz
Erhürman: Cumhurbaşkanlığı standart, liyakat, denetim alanlarında üzerine düşeni yapma çabasından geri durmayacak
Kastamonu’nun emektar berberine onur belgesi
Kastamonu’da süt fabrikasında alevler yükseldi
Şanlıurfa’da gazetecilere saldırıya cemiyetten tepki: “Takipçisi olacağız”
MHP Lideri Bahçeli’ye Kastamonu Günleri daveti
Cideli Salim Porsuk son yolculuğuna uğurlandı