14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlandı. Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı’nda kalırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’na yüzde 4.5 oy fark attı. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ikinci tur yarışına hazırlanırken, Kemal kılıçdaroğlu’na ortağı İYİ Parti’den büyük bir gol geldi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı Mansur Yavaş’ın yakın arkadaşı olan Adnan Beker de İYİ Parti’den Ankara milletvekili olarak Meclis’e girdi. İYİ Partili Beker, 14 Mayıs seçimi ve ikinci tur seçimlerine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu itiraflarda bulundu. Beker’in çıkışını Tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel canlı yayında aktardı.
İYİ Parti’den milletvekili seçilen Adnan Beker ile karşılaştığını söyleyen Deniz Gürel’in ağzından Beker’in Mille İttifakı’nda yeni kriz çıkaracak açıklamaları şöyle:

– Bizim milliyetçi muhafazakar seçmenin ağırlığı genel seçmen grubunda değişmedi. Yüzde 65’e 35’lik bir denge var. Burada milliyetçi muhafazakar seçmen HDP’nin Kandil ile ilişkisini değerlendirdi ve bir tercihte bulundu.
– Bizim vatandaş HDP-Kandil ilişkisi olan bir ittifaka yönelmedi. Olay bu kadar basit. Bizim de açıkçası seçmenle diyaloğumuzda en büyük zorluk yaşadığımız konu bu oldu.
– İkinci turda da vatandaşın aynı hassasiyeti tercihinin merkezine koyacağı kanaatindeyim. Benzer bir tepki gösterir.


İBB davasında sıcak gelişme: İnan Güney dahil 6 kişi tahliye edildi
İBB davasında sıcak gelişme: İnan Güney dahil 6 kişi tahliye edildi
Maymun ısırığı iddiası gündem olmuştu: Ece İrtem’in ölüm nedeni belli oldu
İletişim Başkanı Burhanettin Duran: Türkiye, NATO’nun operasyonel gücünün merkezindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi’nde dünya liderlerini ağırlayacak
AKOM’dan İstanbul için kuvvetli sağanak ve dolu uyarısı
Budamak için çıktığı ağaçta öldü!
YKS AYT sonuçlarına ince ayar! Bir soru iptal edildi, birinin cevabı değişti, işte o sorular…