Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze’nin bu haftaki konuğu TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal oldu. Özal, “Bence kimse karar vermiş değil. Erdoğan’ın da aday olmaması gündeme gelebilir” diyen Ahmet Özal buna gerekçe olarak da “Erdoğan kaybedeceği seçime gitmez” dedi.
Ahmet Özal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin ise “Kılıçdaroğlu’nun kazanma ihtimali çok zayıf, 6’lı masanın adayı olsa da. Ağırlıklı merkez sağ ve aşırı sağ oylar var masada. Siyasette 2 artı 2 her zaman 4 etmiyor, oyların Kılıçdaroğlu’na gideceğini kim biliyor. Mutlaka fire olacaktır” dedi.
Tek Parti’yi kurduklarında yüzde 25 oy almayı hedeflediklerini belirten Ahmet Özal, “Çok iddialı değil mi dediler. Ben de ayıp olmasın diye bu kadar az söyledim cevabı vermiştim. Kesinlikle baraj sorunumuz yok. Şu anda kendi içimizde yaptığımız anketlere göre Tek Parti’nin o oranı yüzde 25” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki terör saldırısını en güçlü biçimde kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki terör saldırısını en güçlü biçimde kınadı
Türkiye’de Nisan ayı enflasyonu açıklandı
İstanbul’da TOKİ kura çekimi heyecanı! Erdoğan: ‘Kiralık Sosyal Konut uygulamamızı ilk kez İstanbul’da başlatıyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehter Marşı’nı protesto eden CHP’lilere Ahmet Kaya şarkısıyla tepki gösterdi
Erdoğan ve Trump’tan kritik telefon görüşmesi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Masada kritik konular var