Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör soruşturması kapsamında DBP’li (Demokratik Bölgeler Partisi) yöneticilerin adreslerine ve DBP binalarına terör operasyonu yapıldı.
Başsavcılık tarafından 15 DBP’li isim hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı öğrenildi. DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır da evinde gözaltında alındı.

Keskin Bayındır’a gözaltı anları
HDP’nin bileşenlerinden biri olan Demokratik Bölgeler Partisi’nin Genel Merkez binasına ve birçok il binasına yapılan baskınla ilgili HDP’den açıklama geldi.
HDP’den yapılan açıklamada, “Bileşen partimiz Demokratik Bölgeler Partisi Genel Merkezi ve il örgütleri basılarak DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve yöneticileri gözaltına alınıyor. Bu darbe ve siyaseti yasaklama girişimi iktidarın korkusunun göstergesidir. Kürt halkını bu saldırılarla yıldıramazsınız.” denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü
Murat Kurum’dan Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki
Erdoğan ve Trump’tan kritik telefon görüşmesi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Masada kritik konular var
Sosyal medya ve doğum izni düzenlemesi
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
Bakan Fidan’dan savaş mesajı! Skandal karara tepki: Tehlikeli bir adım