Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet İngenç, federasyon olarak KKTC bayrağı ile katıldıkları müsabakaları ve elde edilen farklı başarıları Cumhurbaşkanı Tatar’la paylaştı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabuldeki konuşmasında, federasyonu yıllardır yürüttükleri çalışmalarından dolayı kutlayarak, gençlere fırsat verilmesinin ve uluslararası camiada bizi KKTC bayrağı ile temsil eden gençlerin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tatar, Kıbrıslı Türklere uygulanan spor ambargolarına rağmen yapılan bu gibi faaliyetlerin KKTC’nin tanıtılmasına ve devlete güç verdiğini ve olumlu yansımaları olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar, devletimizin kendi insanlarına, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin gençlerine ve çocuklarına her türlü spor alanında fırsatlar verebilmesinin öneminin altını çizdi.
Kabulde Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı da hazır bulundu.

Cumhuriyet Meclisi ile TBMM’den spor ambargolarına karşı dostluk maçı
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM’den spor ambargolarına karşı dostluk maçı
Büyük ikramiye devretti: 15 Ekim’de 6 milyon TL
Faiz Sucuoğlu, Yılmazköy-Kılıçaslan güzergahında incelemelerde bulundu
Gemi faciasında iki naaşın kimliği belirlendi, bir naaşa daha ulaşıldı
30 EYLÜL 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazimağusa Hastanesi’nde ilk üç damar baypas ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi
Sıla Usar İncirli: Yolsuzlukla mücadelenin hedefi kamu kaynaklarını kötüye kullananlardır