Hükümet kurmak için parti ziyaretlerine başlayacak olan UBP Başkanı Faiz Sucuoğlu ile ‘görüşecek bir şeyi olmadığını’ vurgulayan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve partisinin, Sucuoğlu’na 19.15’e randevu verdiği öğrenildi.
Hükümeti kurma görevini alan Ulusal Birlik Partisi Başkanı Dr. Faiz Sucuoğlu, temaslarına saat 16.00’da Halkın Partisi ile başlıyor.
Sucuoğul sırasıyla Toplumcu Demokrasi Partisini ve Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni de ziyaret edecek.
Sucuoğlu’nun programında Yeniden Doğuş Partisi ile bir görüşme yoktu zira YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ‘benim Sucuoğlu ile görüşecek bir şeyim yok’ açıklamasında bulunmuştu, partisinin kapılarının Sucuoğlu ve ekibine kapalı olduğu mesajını vermişti.
Arıklı’nın bu açıklamasının ardından YDP’nin Sucuoğlu’na 19.15’te görüşmek için randevu verdiği öğrenildi.

Cumhuriyet Meclisi ile TBMM’den spor ambargolarına karşı dostluk maçı
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM’den spor ambargolarına karşı dostluk maçı
Büyük ikramiye devretti: 15 Ekim’de 6 milyon TL
Faiz Sucuoğlu, Yılmazköy-Kılıçaslan güzergahında incelemelerde bulundu
Gemi faciasında iki naaşın kimliği belirlendi, bir naaşa daha ulaşıldı
30 EYLÜL 2026 GAZETE MANŞETLERİ
Gazimağusa Hastanesi’nde ilk üç damar baypas ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi
Sıla Usar İncirli: Yolsuzlukla mücadelenin hedefi kamu kaynaklarını kötüye kullananlardır