Kıbrıs Tercüman

Pakistan’da acı tablo: Yağış ve seller nedeniyle 109 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışlar ve seller nedeniyle son bir ayda 109 kişi yaşamını yitirdi.

Pakistan’da acı tablo: Yağış ve seller nedeniyle 109 kişi hayatını kaybetti
28 Temmuz 2026 - 1:45

Pakistan Ulusal Afet Yönetim Kurumu, ülke genelinde etkisini sürdüren muson yağmurları ve sellere ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, 26 Haziran’dan bu yana şiddetli yağışlar ve seller nedeniyle 109 kişinin hayatını kaybettiği, ölümlerin büyük bölümünün ev ve çatıların çökmesi sonucu meydana geldiği belirtildi.

Hayatını kaybedenlerin yaklaşık yarısının Hayber Pahtunhva eyaletinde olduğu kaydedilen açıklamada, şiddetli yağışların süreceği uyarısında bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.