Fars Haber Ajansı, İsfahan ve Hürremşehr’e düzenlenen saldırılara ilişkin detayları paylaştı.
İsfahan’ın Kave Caddesi’ndeki Doğal Gaz İdaresi binası ile gaz basınç düşürme istasyonunun vurulduğu saldırıda, tesislerin bazı bölümleri ile çevredeki evlerde hasar meydana geldiği belirtildi.
Aynı zamanda ülkenin güneybatısında Irak sınırında yer alan Hürremşehr kentindeki elektrik santraline ait doğal gaz boru hattının da hedef alındığı ifade edildi.
Hürremşehr Özel Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bir füzenin doğal gaz hattı istasyonunun dışındaki alana isabet ettiği ve olayda can kaybı yaşanmadığı kaydedildi.
İsfahan’da enerji kesintisine dair bilgi verilmezken Hürremşehr’de yapılan çalışmalarla enerji temininin kesintisiz bir şekilde devam ettiği bildirildi.
ABD Başkanı Donald Trump, 22 Mart’ta yaptığı açıklamada, 48 saat içinde İran’ın Hürmüz Boğazı’nı tamamen açmaması halinde bu ülkenin elektrik santrallerini vurmaya başlayacaklarını duyurmuş, dün ise bu süreyi 5 gün uzattığını belirtmişti.
İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından dün yapılan açıklamada, İran’ın elektrik santrallerine saldırı olması durumunda İsrail ile ABD üslerine elektrik sağlayan bölgedeki ülkelerin elektrik santrallerinin hedef alınacağı duyurulmuştu.


Kastamonu’da Olukbaşı Semt Polikliniği İçin Temel Atıldı, 60 Poliklinik ve 24 Saat Acil Servis Hizmeti Sunulacak
Kastamonu’da Olukbaşı Semt Polikliniği İçin Temel Atıldı, 60 Poliklinik ve 24 Saat Acil Servis Hizmeti Sunulacak
Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı, 35 Yataklı Yeni Hastanede Sağlık Hizmeti Sunuluyor
AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Fatma Serap Ekmekci: “Göl Köy Tarım Lisesi 24 ay içinde öğrencilerimize kapısını açacak”
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Çatalzeytin İlçe Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu
KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan Kastamonu’da STK temsilcileriyle buluştu: “Önümüzdeki sene Kastamonu’ya bir meslek lisesi yapmak istiyoruz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: “Politikalarımızın merkezine aile kurumunu konumlandırıyoruz”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: “Terörsüz bir Türkiye’ye doğru emin adımlarla ilerliyoruz”