Kıbrıs Tercüman

Gazze’de yardım kuyruğunda beklerken vuruldu felç kaldı

İsrail’in Gazze Şeridi’nin orta kesiminde bulunan bir yardım dağıtım noktasına düzenlediği saldırıda başından vurulan Filistinli Hamed Abdulkadir, geçirdiği ameliyatların ardından tamamen felç kaldı.

Gazze’de yardım kuyruğunda beklerken vuruldu felç kaldı
10 Aralık 2025 - 9:45

İsrail saldırısında ağır yaralanan Filistinli Hamed, hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Başından aldığı ağır yaralanma sonucu kafatasında ciddi bir hasar oluşan ve görme yetisini yitiren Hamed aynı zamanda yetersiz beslenmeyle de mücadele ediyor.

Gazze'de yardım kuyruğunda beklerken vuruldu felç kaldı - Resim: 0

İsrail ablukası nedeniyle yaşanan ilaç ve tıbbi malzeme yetersizliği altında, Deyr Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi’nde kısıtlı tedavi imkanlarıyla hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Gazze'de yardım kuyruğunda beklerken vuruldu felç kaldı - Resim: 1

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
KÖŞE YAZARLARI

Warning: Use of undefined constant yazarlarinID - assumed 'yazarlarinID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kibrist4/domains/kibristercuman.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV5/dosyalar/sagblok/yazarlar.php on line 15

Copyright © 2021 - Tüm hakları saklıdır.